Projectverhuizingen

Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart. Een vak dat UTS Van Hoek als geen ander verstaat. Wij weten als geen ander wat een enorme impact verandering en verplaatsing heeft op een organisatie en haar medewerkers. Al ruim 90 jaar ondersteunt UTS Van Hoek deze veranderprocessen en biedt totaaloplossingen die veel verder gaan dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen.

projectverhuizingen
Projectverhuizing van een basisschool naar een nieuw gebouw.

Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van professionele projectverhuizers in Nederland en bieden gespecialiseerde branchegerichte dienstverlening. Zo is onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing anders dan die van een laboratorium en weer anders dan het verhuizen van een zorgcentrum of ziekenhuis. Het UTS dienstenpakket past zich aan uw wensen aan.

Naast het verhuizen bieden wij Unieke Totaal Service, professionele dienstverlening die veel verder gaat dan het verhuizen op zich. Wij organiseren ook alle zaken rondom de verhuizing en bieden diensten die uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. UTS garandeert flexibiliteit door het aantal professionele medewerkers dat door heel Nederland dagelijks voor u klaar staat.

Sinds 2013 is de organisatie van UTS Van Hoek aangesloten bij het keurmerk Erkende projectverhuizers. Hiermee is gegarandeerd dat projectverhuizingen worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleid verhuispersoneel en is er veel aandacht voor MVO.