Opslagruimte

Het veilig opslaan en bewaren van inboedels, kantoormeubilair, kostbare apparatuur of kunstwerken. Een lastige klus waar UTS Van Hoek expert in is geworden. Wij beschikken over een beveiligde en verwarmde opslagruimte. Veiligheid en ideale omstandigheden zijn ons uitgangspunt voor uw zekerheid.

opslagruimte uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Onze opslagloodsen zijn volledig klimaat-gecontroleerd. De luchtvochtigheidsgraad en temperatuur worden door ons nauwgezet in de gaten gehouden, zodat uw inboedel en inventaris in goede staat blijven. Bang dat wij geen ruimte hebben voor uw goederen hoeft u ook niet te zijn, want de opslagdepots van UTS bieden plaats aan vele duizenden opslagkisten en opslagcontainers. De UTS containerloodsen worden bediend via een uniek, volledig geautomatiseerd systeem: één druk op de knop en uw container is snel bereikbaar.

Alarminstallaties

Onze opslagdepots zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd. Na sluitingstijd is de alarmcentrale aangesloten op de meldkamer van het beveiligingsbedrijf.

Toegangscontrole

Enkel geautoriseerde personen krijgen toegang tot de opslag.

Multifunctionele Archief- of Magazijnruimte: MaM-ruimte

U kunt vanaf nu uw bedrijfsruimte economischer, effectiever en beveiligd gaan gebruiken: u huurt gewoon extern uw eigen MaM-ruimteUw goederen worden geregistreerd bij binnenkomst en bij vertrek. De MaM-ruimte wordt geheel naar wens ingericht, inclusief stellingen, klimaatbeheersing, beveiliging en hulpmaterialen zoals lift, heftruck, dollies of rolcontainers, verpakkingsmaterialen etc.