Bedrijfsprofiel UTS Van Hoek

Personeel UTS Van Hoek

Momenteel werken er ca. 20 mensen bij UTS Van Hoek. Al het verhuizend personeel is minimaal opgeleid als verhuizer en projectverhuizer. Een aantal personeelsleden zijn ook opgeleid als voorman verhuizer, voorman projectverhuizer, handyman of projectleider.

Tevens hebben alle medewerkers een diploma Basisveiligheid. Kortom, een ervaren, klantgericht en gemotiveerd verhuisteam dat elke dag klaarstaat om verhuisklanten zo goed mogelijk te helpen bij de verhuizing.

Wagenpark

UTS Van Hoek beschikt over een jong en modern wagenpark, bestaande uit 6 verhuiswagens variërend van 18 m³ tot 95 m³ en een aantal bestelwagens en servicewagens. Twee van de verhuiswagens zijn geschikt om verhuiscontainers te vervoeren.

Voor het verhuizen van of naar verdiepingen beschikt Van Hoek over een aantal elektrische verhuisliften in verschillende capaciteiten.

Materieel

Vooral op het gebied van kantoorverhuizingen wordt veel gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen om de snelheid en kwaliteit van verhuizen te verhogen en niet in de laatste plaats om de fysieke belasting te verminderen voor zowel verhuizer als verhuizende.

Ook wordt geïnvesteerd in duurzame middelen, zoals kunststoffen bakken en rolcontainers met een kartonnen interieur.

uts van hoek