Zakelijke verhuisdiensten

Beter geregeld: dat wilt u toch ook?

Een verplaatsing heeft meestal veel invloed op u, uw organisatie en uw medewerkers. En omdat niet één verhuizing gelijk is past UTS Van Hoek het pakket zakelijke verhuisdiensten op uw specifieke situatie aan. Reeds vele bedrijven, instellingen, organisaties en overheidsdiensten maakten dankbaar gebruik van één of meerdere verhuisdiensten van UTS Van Hoek.

Aanpak op maat

Onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing is anders dan die van een laboratorium, zorgcentrum of ziekenhuis. En anders dan een particuliere of internationale verhuizing. Deze aanpak komt voort uit onze Unieke Totaal Service met als doel: ontzorgd verhuizen. De door UTS Van Hoek opgedane ervaring bij het organiseren en uitvoeren van complexe en langdurige verhuisprojecten kan ook bij úw verhuizing worden ingezet.

Beter geregeld!

UTS van Hoek organiseert en voert alle met uw verhuizing samenhangende dienstverlening – facility management, ICT-services, handyman, opslag en archiefservices – met eigen mensen uit. Met dit uitgebreide dienstenpakket kunnen wij alle zaken rondom uw verhuizing verzorgen.

zakelijke verhuisdiensten