UTS Nederland

UTS is een landelijke verhuisorganisatie van 12 nauw samenwerkende verhuisbedrijven in Nederland. Een betrouwbare partner die al ruim 25 jaar de toon zet op het gebied van innovatieve logistieke concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

utsOnze visie om flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen te creëren die u, partner van UTS, voordeel opleveren hebben ons marktleider gemaakt en daar zijn wij trots op. De integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek, dat is UTS. U bepaalt bij ons wat u wilt en wij bieden voor ieder budget een verhuisoplossing.

Unieke Totaal Service

Het samenwerkingsverband onderscheidt zich van andere dienstverleners door haar Unieke Totaal Service. Professionele dienstverlening die meerwaarde biedt en zich richt op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom het verhuisproces.

Uw keuzes worden georganiseerd vanuit één aanspreekpunt vanaf het idee tot aan de realisatie en zo dicht mogelijk bij de plaatsen waar uw activiteiten plaatsvinden. Wilt u echt ervaren wat het is om te verhuizen zonder stress gebruik dan onze Unieke Totaal Service.

Alle verhuisbedrijven zijn ‘Erkende Verhuizers’ en aangesloten bij de OEV. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheid Checklist Aannemers certificaat (VCA).