Opslag bedrijfsinventaris

Opslag van bedrijfsinventaris, overtollig meubilair, computerapparatuur, archieven, handelsvoorraden, etc.

Heeft u ruimtegebrek?

Kunt u uw opslag, voorraden, werkplekken, pc’s, waardevolle of seizoensgebonden goederen niet zelf huisvesten? Bij UTS Van Hoek staat het veilig opgeslagen en we komen het zelfs halen en brengen. Er is altijd een UTS vestiging dichtbij. Uw wensen bepalen de afmeting en inrichting van uw opslagruimte.

opslag

Wilt u inzicht hebben in uw voorraden?

Wilt u vanachter uw eigen PC inzicht hebben in uw voorraden? Dat kan met de geautomatiseerde voorraadbeheersystemen van UTS Van Hoek, waarmee u real time inzicht heeft in uw actuele voorraad. Kijk op deze pagina voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie.

Goed verzekerd

Als u goederen extern wilt (laten) opslaan, bedenk dan goed dat dit gevolgen kan hebben voor uw verzekering. Standaard biedt een erkend verhuisbedrijf een ruime dekking voor aansprakelijkheid in geval van schade. Bekijk altijd goed of de aard en waarde van de goederen een uitgebreidere dekking vereisen.

UTS Van Hoek kan u hierover voorlichten en u eventueel een passend aanbod doen. Dat bedoelen we nu met ‘beter geregeld’.