Opslag bedrijfsinventaris

Heeft u ruimtegebrek? Kunt u uw opslag, voorraden, werkplekken, pc’s, waardevolle of seizoensgebonden goederen zelf niet (meer) huisvesten? UTS Van Hoek verzorgt de opslag van bedrijfsinventaris, overtollig meubilair, computerapparatuur, archieven, handelsvoorraden en meer. We komen het zelfs halen en brengen. Er is altijd een UTS vestiging dichtbij. Uw wensen bepalen de afmeting en inrichting van uw opslagruimte.

opslag bedrijfsinventaris uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Wilt u inzicht hebben in uw voorraden?

Wilt u op uw eigen PC of smartphone inzicht hebben in uw voorraden? Dat kan met de geautomatiseerde voorraadbeheersystemen van UTS Van Hoek, waarmee u real time inzicht heeft in uw actuele voorraad. Kijk op de website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie.

Goed verzekerd

Als u goederen extern wilt (laten) opslaan, bedenk dan goed dat dit gevolgen kan hebben voor uw verzekering. Standaard biedt een erkend verhuisbedrijf een ruime dekking voor aansprakelijkheid in geval van schade. Bekijk altijd goed of de aard en waarde van de goederen een uitgebreidere dekking vereisen.

UTS Van Hoek kan u hierover voorlichten en u eventueel een passend aanbod doen. Dat bedoelen we nu met ‘beter geregeld’!