Kunst en Antiek opslag

Voor kunst en antiek opslag biedt UTS Van Hoek Verhuizingen verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan de inrichting van de opslagruimte worden aangepast.

Alle bij UTS Van Hoek opgeslagen inboedels en inventarissen worden in verwarmde en beveiligde ruimtes of containers geplaatst. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de spullen worden de benodigde verpakkingsmaterialen en bescherming gebruikt.

Deskundige UTS Art Handlers

Verhuizingen van kunst en antiek eisen een risicoloze behandeling. Er wordt bijvoorbeeld nóg meer tijd en aandacht besteed aan voorbereiding, uitvoering en nazorg. De UTS Art Handlers zijn onderlegd in het herkennen van verschillende typen kunstobjecten, antiek en oudheden. Zij beoordelen de kwetsbaarheid en hanteren de juiste wijze van verpakken.

kunst en antiek opslag

Opslagbeheersysteem

Voor de registratie van zowel de opslag als uitgeleende kunstwerken, biedt UTS Van Hoek de mogelijkheid tot aansluiting van iDepot. Met deze online opslagbeheer omgeving kunt u precies zien welke spullen zijn opgeslagen en opdrachten voor uitlevering plaatsen.

Wereldwijd transport

Wij leveren wereldwijd transport en kunnen ook de verzekeringen en douanehandelingen voor u verzorgen. Voor het vervoer over de weg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geïsoleerde, beveiligde en luchtgeveerde verhuiswagens.