Handyman services

De UTS Handyman is een professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Hij is een specialist die all-round inzetbaar is en assisteert bij het optimaliseren en onderhouden van uw pand. Hij zorgt ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis. Hij beschikt over een volledig op dit werk ingerichte servicewagen. Kortom, beter geregeld met de UTS Handyman services.

Rond uw verhuizing

handyman-services
De handyman services van UTS Van Hoek: beter geregeld!

Een bedrijfsverhuizing is meer dan alleen spullen van A naar B verhuizen. Er zijn altijd klussen ter voorbereiding maar ook afhandeling van de verhuizing, want eenmaal op de nieuwe plek aangekomen, is er nog heel veel te doen en moeten de puntjes op de i gezet worden.

Huismeestertaken

De UTS Handyman kan huismeestertaken uitvoeren en uw aanspreekpunt zijn voor externe leveranciers op uw locatie. Hij kan zalen gereed maken voor vergaderingen, cursussen of recepties. En audiovisuele apparatuur aansluiten, instellen en controleren.

Het lijstje met voorbeelden van klussen welke door UTS Handyman services uitgevoerd kunnen worden is oneindig lang!

Wij nemen u graag het werk uit handen!

Informeer naar de mogelijkheden van de handyman services. In overleg met u bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn en kan de Handyman maatwerk leveren. Een hele zorg minder; alles goed geregeld en u kunt zich weer storten op uw eigen werkzaamheden.