gefaseerde verhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

5 voordelen van de gefaseerde verhuizing [infographic]

Door allerlei omstandigheden kunnen sommige verhuizingen niet in één keer plaatsvinden. Zo is het bij scholen eigenlijk geen optie om leerlingen vrij te geven. En bij zorginstellingen kost het verhuizen van (minder mobiele) personen gewoonweg meer tijd. Of misschien is het een hectische periode en kan uw bedrijf het zich niet veroorloven om de productie tijdelijk stil te leggen. In dergelijke gevallen kan een gefaseerde verhuizing de ideale oplossing zijn.

Met name als u een extra ruimte beschikbaar heeft is gefaseerd verhuizen een goede optie. Dan kunt u immers de lege ruimte gebruiken als tussenstop. Of stel dat u naar een nieuw pand verhuist, dan is dit helemaal een ideale oplossing. Hiermee kunt u omzetverlies namelijk grotendeels voorkomen. Het personeel hoeft de werkzaamheden immers niet te stoppen door een grootschalige verhuizing.

Voordelen van de gefaseerde verhuizing

In onderstaande infographic hebben we de voordelen van de gefaseerde verhuizing op een rij gezet. Wellicht (of waarschijnlijk) leent uw zakelijke verhuizing zich ook wel voor dit concept?

gefaseerde verhuizing voordelen uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Gefaseerde verhuizing in de praktijk

In de praktijk blijkt vaak dat een gefaseerde verhuizing zorgt dat veel problemen worden voorkomen. Het kan veel overlast voorkomen bij een verhuizing. Dat is eigenlijk een logisch gevolg van een goede planning. En mochten er toch problemen ontstaan, dan blijkt een gefaseerde verhuizing vaak flexibel genoeg om ruimte te bieden voor een oplossing. Zo is het vinden van tijdelijke opslag vaak geen probleem.

Bij UTS Van Hoek zijn we ervan overtuigd dat alles valt of staat met een goede voorbereiding. Dat geldt ook (lees: zeker) bij een gefaseerde verhuizing. Want wat bij ‘gewone’ bedrijfsverhuizingen belangrijk is, is ook hier ontzettend belangrijk. Van inventarisatie tot codering en van verhuismiddelen tot verhuiswagens: alles moet geregeld en gepland worden. Wij verhuizen iedere dag, dus profiteer van onze expertise.


Download ons whitepaper om goed voorbereid met uw verhuizing aan de slag te gaan!
De zakelijke verhuizing goed geregeld zakelijke verhuizing regelen

Download whitepaper