Berichten Currently viewing the category: "Blog over verhuizen"
verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing verhuisbedrijf UTS Van Hoek groningen

Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is een dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. De zakelijke verhuizing komt daar dan nog eens…(Read More)

hulp bij verhuizen verhuisbedrijf groningen UTS van hoek

Verhuizen is niet iets wat u iedere week doet. Maar iedereen die ooit een verhuizing heeft meegemaakt weet dat er bij verhuizingen altijd ontzettend veel geregeld moet worden. Bij een zakelijke verhuizing komt nóg meer kijken. Veel mensen zoeken dan ook hulp bij verhuizen bij familie of vrienden, maar ook bij een verhuisbedrijf. Ze…(Read More)

verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing infographic uts van hoek groningen

Verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing U kunt een verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing laten maken door UTS Van Hoek. Na oplevering brengen we samen de finishing touch aan. Dan het bevriesmoment: geen aanpassingen meer. Zo gaan we het doen. Dat is ook duidelijk voor het verhuisbedrijf waar u mee samenwerkt. Wilt u nog meer tips voor een…(Read More)

expat verhuizing checklist verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Een expat verhuizing is nooit makkelijk, maar altijd spannend. Een nieuwe functie in het buitenland is leuk, maar zonder vrienden en familie dichtbij is het absoluut een uitdaging. Bovendien krijgt de expat te maken met een nieuwe cultuur, waarin hij of zij zich wegwijs moet maken zonder hulp van een (professioneel) netwerk. Het is niet…(Read More)

problemen bij zakelijke verhuizingen verhuismateriaal UTS Van Hoek

Efficiënt verhuizen begint met een goede voorbereiding. Maar een te korte voorbereiding is een van de grootste problemen bij zakelijke verhuizingen. Opdrachtgevers zijn vaak te laat met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Ze zien verhuisbedrijven als sterke mannen die spullen van A naar B brengen. Maar dat is slechts een onderdeel. Laten we het…(Read More)

inventariseren de grootste onderschatting uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inventariseren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een verhuizing. En het wordt bijna altijd onderschat. Het begrip houdt namelijk veel meer in dan beslissen wat van A naar B moet. Veel opdrachtgevers denken het inventariseren zelf wel even te doen met behulp van een checklist voor verhuizen. En na het inventariseren zien ze verhuisbedrijven…(Read More)

infographic facility manager vs verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Een facility manager denkt vaak te makkelijk over een zakelijke verhuizing. Dat blijkt iedere keer weer. Ook bij verhuisbedrijf UTS Van Hoek weten we dit. Daarom pakken wij facilitair management op een andere manier aan. Bovenstaande infographic laat in een oogopslag het verschil in perspectief zien. Handig om even in gedachten te houden bij het…(Read More)

Bij verhuizingen komen vaak emoties kijken. Zo ook bij zakelijke verhuizingen. Het is vaak druk en onoverzichtelijk. Het kan dan ook behoorlijk stressen zijn op de werkvloer. Maar wat nou als de betrokkenen al mentale problemen hebben? Wat als dementerenden verhuizen? Dan kan de hectiek van een verhuizing grote problemen veroorzaken. Een verhuizing van een…(Read More)

Archivaris

Kleine dingen raken het makkelijkst kwijt: documenten bijvoorbeeld. Niet alle documenten staan in de cloud. Misschien bent u hier niet aan toegekomen, is het ondoenlijk, of bevatten ze gevoelige informatie. Na een zakelijke verhuizing kunnen veel mensen bepaalde documenten dan vaak ook niet terugvinden. Zeker als het gaat om gevoelige informatie, kan dit behoorlijk wat…(Read More)

Een zakelijke verhuizing is nooit makkelijk. Dan kunnen uw medewerkers hier niet komen, dan daar weer niet. Het is op z’n zachtst gezegd onhandig. Wat nou als uw medewerkers minder mobiel waren? Zoals de bewoners van een verzorgingstehuis? Bij renovatie, verbouw of nieuwbouw van een verzorgingstehuis liggen er dan ook veel gevaren op de…(Read More)

Hoe meer partijen, des te complexer het wordt

Een zakelijke verhuizing is een complex proces dat zo sterk is als de zwakste schakel. En er zitten nogal wat schakels aan een verhuizing. Als u een verhuizing organiseert, zoals die van een kantoor, school of verzorgingstehuis, heeft u er een flinke klus aan om al deze partijen in te schakelen. Het is echter nog…(Read More)

Verhuizen brengt emoties met zich mee

Slapeloze nachten en verschillende emoties voor Anne Bij verhuizen komen emoties kijken, zo ondervond ook Anne met haar bedrijf. Ze kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag had ze het gevoel een halve marathon te hebben gelopen maar ze is nog niet eens klaar. Verre van, zelfs. Want daar stond ze…(Read More)

Stressvrij-verhuizen

Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor veel geluidsoverlast gaat zorgen. En dat het daarnaast wel handig was geweest om een strakke planning te maken. Dit is…(Read More)

De verhuiswagen arriveert, en dan?

Uw verhuiswagen arriveert volgens planning bij de locatie en alle spullen worden uitgeladen. Dit betekent niet automatisch dat er vanaf nu niks meer kan gebeuren waardoor uw verhuizing mogelijk vastloopt. In onze video ziet u tegen welke problemen u aan kunt lopen zodra de verhuiswagen arriveert en hoe u deze problemen kunt oplossen.   Meer…(Read More)

Facilitair management

Het laten slagen van een complex herhuisvestingproject is teamwork. De facilitair managers van UTS begrijpen dit als geen ander en zijn ervaren professionals die dagelijks adviseren, organiseren en coachen bij vernieuwingsprocessen van organisaties. Afgezien van een schat aan ervaring beschikken zij minimaal over een HBO-opleiding op het gebied van Facilitair Management. Als u aan…(Read More)

De logistiek van uw verhuizing, van A naar B

De voorbereiding van een verhuizing vergt enorm veel tijd en aandacht. En een belangrijk onderdeel dat vaak wordt vergeten om mee te nemen in de voorbereiding, is de logistieke operatie van een grote verhuizing. In onze animatievideo nemen wij u mee in het proces van de logistieke voorbereiding en leert u wat de punten zijn…(Read More)

Verhuisproblemen voorkomen

Overlast tijdens de verhuizing Een gemiddelde zakelijke verhuizing is een grote logistieke operatie, waarbij veel factoren een rol spelen. Het is nog niet zo eenvoudig om alle spullen van de ene naar de andere locatie te krijgen. Hierbij moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken, zoals mogelijke overlast die veroorzaakt wordt door de verhuizing…(Read More)

Meten is weten

Meten is weten U zult zich verbazen over hoe vaak er tijdens een verhuizing geen rekening wordt gehouden met de grootte van de te verhuizen inventaris. Sommige onderdelen van het meubilair staan al jaren in dezelfde ruimte en niemand die meer weet hoe ze er ooit zijn gekomen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat bij…(Read More)

Gefaseerd verhuizen

In de vorige blog is er gesproken over in één keer verhuizen. Dit is een zeer handige en efficiënte manier van verhuizen en toch is dit niet altijd de juiste oplossing. In één keer verhuizen vraagt toewijding van de opdrachtgever. Vaak moet het personeel een of meerdere dagen vrij krijgen om de verhuizing te…(Read More)

In één keer verhuizen: wanneer tijdsdruk een grote rol speelt

Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. UTS van Hoek kiest er dan voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel misgaan als u deze verhuizing zelf in één keer gaat doen, denk bijvoorbeeld aan het kwijtraken van belangrijke spullen, ernstige beschadigingen, of onvoorziene logistieke problemen waardoor de deadline…(Read More)

Pagina 1 van 212