Berichten Currently viewing the category: "Blog over verhuizen"
inpakken voor een zakelijke verhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor algemeen gebruik moeten worden ingepakt. Wie gaat dit doen? En hoe wordt er gecodeerd? En welke emballagemiddelen moet iedereen gebruiken? Het is slechts…(Read More)

Op internet zijn miljoenen lijstjes te vinden van een “Stress-top 10”. En verhuisstress komt steeds terug, vaak hoog in de lijst. Bij deze lijsten wordt hierbij vaak gedoeld op particuliere verhuizingen, ze zijn immers veelal gericht op consumenten. Maar een bedrijfsverhuizing is nog veel groter en gecompliceerder. Hoeveel stress levert dat dan wel niet…(Read More)

gefaseerde verhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Door allerlei omstandigheden kunnen sommige verhuizingen niet in één keer plaatsvinden. Zo is het bij scholen eigenlijk geen optie om leerlingen vrij te geven. En bij zorginstellingen kost het verhuizen van (minder mobiele) personen gewoonweg meer tijd. Of misschien is het een hectische periode en kan uw bedrijf het zich niet veroorloven om de productie…(Read More)

werknemers inlichten bij een bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Bedrijfsverhuizingen lopen vaak vertraging op doordat de werknemers niet precies weten wat hun rol is in de voorbereiding. Terwijl werknemers inlichten bij een bedrijfsverhuizing juist een van de belangrijkste onderdelen is. Want als het bij deze schakel fout gaat, dan loopt de gehele verhuisketen vertraging op. En daardoor moeten werknemers (meer) vrije dagen nemen en…(Read More)

gefaseerd verhuizen overlast voorkomen bij een verhuizing uts van hoek groningen

Een slecht voorbereide zakelijke verhuizing loopt vrijwel altijd vertraging op. En dan moet het personeel ineens extra dagen vrij krijgen en ligt het werk even stil. En dat kost klauwen met geld. In de eerste plaats omdat de werknemers niet aan het werk kunnen, natuurlijk. Maar dat is nog niet alles… De zakelijke verhuizing kan…(Read More)

zakelijke verhuizing regelen facility manager uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Facility managers zijn essentieel voor iedere (grote) organisatie. Zonder uw werkzaamheden kunnen de andere medewerkers hun werk immers niet goed doen. Bovendien heeft u het inzicht in het gebouw en heeft u bepaalde ideeën over het efficiënt gebruiken van de ruimte. Maar op het gebied van verhuizingen kunt u het eigenlijk niet alleen…(Read More)

machines verhuizen tips veilig transport uts van hoek groningen

Bij bedrijfsverhuizingen of industriële verhuizingen hoort ook het verhuizen van grote machines en apparatuur. En grote, zware machines verhuizen gaat gepaard met de nodige risico’s. Ze zijn vaak niet alleen bijzonder waardevol, maar vaak ook uniek. Dan staat er dus meer op het spel dan alleen het financiële aspect. Reden genoeg om…(Read More)

verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing verhuisbedrijf UTS Van Hoek groningen

Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is een dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. De zakelijke verhuizing komt daar dan nog eens…(Read More)

hulp bij verhuizen verhuisbedrijf groningen UTS van hoek

Verhuizen is niet iets wat u iedere week doet. Maar iedereen die ooit een verhuizing heeft meegemaakt weet dat er bij verhuizingen altijd ontzettend veel geregeld moet worden. Bij een zakelijke verhuizing komt nóg meer kijken. Veel mensen zoeken dan ook hulp bij verhuizen bij familie of vrienden, maar ook bij een verhuisbedrijf. Ze…(Read More)

verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing infographic uts van hoek groningen

Verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing U kunt een verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing laten maken door UTS Van Hoek. Na oplevering brengen we samen de finishing touch aan. Dan het bevriesmoment: geen aanpassingen meer. Zo gaan we het doen. Dat is ook duidelijk voor het verhuisbedrijf waar u mee samenwerkt. Wilt u nog meer tips voor een…(Read More)

expat verhuizing checklist verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Een expat verhuizing is nooit makkelijk, maar altijd spannend. Een nieuwe functie in het buitenland is leuk, maar zonder vrienden en familie dichtbij is het absoluut een uitdaging. Bovendien krijgt de expat te maken met een nieuwe cultuur, waarin hij of zij zich wegwijs moet maken zonder hulp van een (professioneel) netwerk. Het is niet…(Read More)

problemen bij zakelijke verhuizingen verhuismateriaal UTS Van Hoek

Efficiënt verhuizen begint met een goede voorbereiding. Maar een te korte voorbereiding is een van de grootste problemen bij zakelijke verhuizingen. Opdrachtgevers zijn vaak te laat met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Ze zien verhuisbedrijven als sterke mannen die spullen van A naar B brengen. Maar dat is slechts een onderdeel. Laten we het…(Read More)

inventariseren de grootste onderschatting uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inventariseren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een verhuizing. En het wordt bijna altijd onderschat. Het begrip houdt namelijk veel meer in dan beslissen wat van A naar B moet. Veel opdrachtgevers denken het inventariseren zelf wel even te doen met behulp van een checklist voor verhuizen. En na het inventariseren zien ze verhuisbedrijven…(Read More)

infographic facility manager vs verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Een facility manager denkt vaak te makkelijk over een zakelijke verhuizing. Dat blijkt iedere keer weer. Ook bij verhuisbedrijf UTS Van Hoek weten we dit. Daarom pakken wij facilitair management op een andere manier aan. Bovenstaande infographic laat in een oogopslag het verschil in perspectief zien. Handig om even in gedachten te houden bij het…(Read More)

Bij verhuizingen komen vaak emoties kijken. Zo ook bij zakelijke verhuizingen. Het is vaak druk en onoverzichtelijk. Het kan dan ook behoorlijk stressen zijn op de werkvloer. Maar wat nou als de betrokkenen al mentale problemen hebben? Wat als dementerenden verhuizen? Dan kan de hectiek van een verhuizing grote problemen veroorzaken. Een verhuizing van een…(Read More)

Archivaris

Kleine dingen raken het makkelijkst kwijt: documenten bijvoorbeeld. Niet alle documenten staan in de cloud. Misschien bent u hier niet aan toegekomen, is het ondoenlijk, of bevatten ze gevoelige informatie. Na een zakelijke verhuizing kunnen veel mensen bepaalde documenten dan vaak ook niet terugvinden. Zeker als het gaat om gevoelige informatie, kan dit behoorlijk wat…(Read More)

Een zakelijke verhuizing is nooit makkelijk. Dan kunnen uw medewerkers hier niet komen, dan daar weer niet. Het is op z’n zachtst gezegd onhandig. Wat nou als uw medewerkers minder mobiel waren? Zoals de bewoners van een verzorgingstehuis? Bij renovatie, verbouw of nieuwbouw van een verzorgingstehuis liggen er dan ook veel gevaren op de…(Read More)

Hoe meer partijen, des te complexer het wordt

Een zakelijke verhuizing is een complex proces dat zo sterk is als de zwakste schakel. En er zitten nogal wat schakels aan een verhuizing. Als u een verhuizing organiseert, zoals die van een kantoor, school of verzorgingstehuis, heeft u er een flinke klus aan om al deze partijen in te schakelen. Het is echter nog…(Read More)

Verhuizen brengt emoties met zich mee

Slapeloze nachten en verschillende emoties voor Anne Bij verhuizen komen emoties kijken, zo ondervond ook Anne met haar bedrijf. Ze kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag had ze het gevoel een halve marathon te hebben gelopen maar ze is nog niet eens klaar. Verre van, zelfs. Want daar stond ze…(Read More)

Stressvrij-verhuizen

Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor veel geluidsoverlast gaat zorgen. En dat het daarnaast wel handig was geweest om een strakke planning te maken. Dit is…(Read More)

Pagina 1 van 212