Berichten Currently viewing the category: "Blog over verhuizen"
wat kost meubelopslag kosten inventaris magazijn uts van hoek groningen

Veel organisaties ontkomen er niet aan: meubelopslag. Met name semioverheden zoals het onderwijs hebben meubilair op veel verschillende locaties staan en dan raakt het overzicht gauw verloren. Het gevolg: hoge kosten voor het facilitair management en de afdeling inkoop. Dan kan (externe) meubelopslag een oplossing zijn. Maar wat kost meubelopslag gemiddeld ongeveer? Wat kost meubelopslag…(Read More)

kantoorkosten besparen inventaris opslag magazijn voorraadbeheer uts van hoek groningen

Kosten besparen klinkt iedere organisatie als muziek in de oren. Toch wordt er zelden geprobeerd de kantoorkosten te beperken. Gemiddeld bedragen de kantoorkosten in Nederland op jaarbasis ongeveer €9.000 per FTE. Reden genoeg om erop te besparen… Wat zijn kantoorkosten? Kantoorkosten worden vaak gezien als noodzakelijke kosten, waar u amper op kunt bezuinigen. Denk…(Read More)

magazijn opruimen tips tricks opslag beheren uts van hoek groningen

Vakantie, een lang weekend of gewoon een rustige periode. Die vrije tijd komt goed uit, dan kunt u eindelijk uw magazijn opruimen. Maar wacht daar nog heel even mee, want eerst willen we u nog graag deze tips & tricks meegeven! 1) Begin met veelgebruikte spullen Plaats de veelgebruikte spullen in de stellingen die het…(Read More)

voorraadbeheer methodes excel idepot handgeschreven lijst google spreadsheets uts van hoek groningen opslag

Hoe fijn zou het zijn als u precies weet wat er in uw opslag staat? Nooit meer te veel bestellen, nooit meer opslagruimte betalen voor spullen die u nooit meer zult gebruiken en nooit meer tevergeefs eindeloos zoeken in uw voorraad. Hier leest u precies welke voorraadbeheer methodes (zoals Excel) u kunt gebruiken en op…(Read More)

idepot opslag opslagbeheersysteem magazijn opruimen uts van hoek groningen

Weet u precies wat u in opslag heeft? Misschien. En weet u ook sinds wanneer het in opslag staat en hoe vaak het nog nodig blijkt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Tenzij u met iDepot opslag beheert; dat verandert alles…(Read More)

slim verhuizen infographic tips verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Ook bij een bedrijfsverhuizing is het mogelijk om met slim verhuizen een hoop tijd te besparen. Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen, maar op deze manier kunt u zichzelf daar enigszins tegen wapenen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij zakelijke verhuizingen, maar maak het daarbij niet moeilijker dan noodzakelijk. Tips om gemakkelijk te…(Read More)

Samenwerking UTS Nederland en Noodhulpfonds Fonds Slachtofferhulp Op 1 november jongstleden is de samenwerking tussen UTS Nederland en het Fonds Slachtofferhulp van start gegaan. Alle UTS vestigingen dragen hun steentje bij in het noodhulpfonds. De samenwerking kreeg dit voorjaar vorm na de inzet door een van de UTS bedrijven in een situatie waarbij een slachtoffer…(Read More)

zakelijk verhuizen zonder schade tips tricks uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Een grote zorg bij verhuizingen is het veroorzaken van schade. Kleine voorwerpen kunnen beschadigd raken wanneer een doos verkeerd gestapeld wordt of valt, grote voorwerpen tijdens het tillen en slepen. Bovendien kunnen wanden of ramen en dergelijke in de oude of nieuwe locatie beschadigd raken. Iedere beschadiging kost geld en leidt tot ergernis. Wil je…(Read More)

tips tegen stress zakelijke verhuizingen uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen. Tijdens een verhuizing ben je constant met je gedachten bij de verhuizing en het is ook logisch dat een plotselinge verandering van omgeving emoties met zich meebrengt. Maar het blijkt dat de stress die een particuliere of zakelijke verhuizing met zich meebrengt nog heel lang voelbaar kan zijn – bij…(Read More)

verhuisdatum prikken uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Verhuisdatum prikken

Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zo veel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op…(Read More)

eerste keer bedrijfsverhuizing organiseren zakelijke verhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

De eerste keer dat je een bedrijfsverhuizing meemaakt (laat staan: organiseert) kan het een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. Je wilt alles van tevoren weten en regelen opdat de zakelijke verhuizing vlekkeloos verloopt. Maar je weet nooit tegen welke problemen jij of een collega aan zal lopen. De directie laat het regelen van de verhuizing aan…(Read More)

bezemschoon opleveren bedrijfsontruiming zakelijke verhuizing bedrijfsverhuizing verhuisbedrijf groningen uts van hoek

Bezemschoon opleveren is een gewoonte bij particuliere verhuizingen, maar vaak ook bij bedrijfsverhuizingen. Ook hier wil de eigenaar van het pand dat het pand er spik en span uitziet zodat de volgende huurder er zo snel mogelijk in kan trekken. Bij een zakelijke verhuizing hoort dus ook de bedrijfsontruiming. Maar wat houden de bedrijfsontruiming en…(Read More)

verzekeringen zakelijke verhuizing bedrijfsverhuizing uts van hoek

Verzekeringen kunnen een waar hoofdpijndossier vormen bij iedere verhuizing, zeker bij zakelijke verhuizingen. De meeste mensen denken alleen aan een inventarisverzekering, maar was het maar zo gemakkelijk. Geen enkele inventaris is immers gelijk. Om nog maar te zwijgen over de verzekering voor het transport. Bij bedrijfsverhuizingen is het verzekeren van de inventaris daarom vaak nog…(Read More)

verhuizen is moeilijk emoties stress verhuisbedrijf groningen uts van hoek

Verhuizen is moeilijk, zakelijke verhuizingen zijn nog veel complexer. Het plannen kost ontzettend veel tijd en moeite. Bovendien kost het geld en levert het een hoop stress op. Lees hier waarom verhuizen emotioneel moeilijk is en wat u kunt doen om het makkelijker te maken. Verhuizen kan zelfs hartverscheurend zijn. Niet alleen voor jou als…(Read More)

handyman

Gemiddeld verhuist de Nederlander 7 keer tijdens zijn leven. Maar hoewel het iedere keer misschien iets makkelijker wordt, blijft het toch altijd een lastig karwei. Het is immers elke keer weer anders: een andere woning die wordt verlaten, andere spullen (meer of minder) en een andere locatie waar alles heen moet. En dan hebben we…(Read More)

piano verhuizen kluis verhuizen verhuisbedrijf groningen uts van hoek

Het doel van de bedrijfsverhuizing is dat alles en iedereen van A naar B komt, zonder beschadiging en op de juiste plek. Het verhuizen van alle bureaustoelen en kasten is al een lastig karwei, maar wat nou als u bijzondere voorwerpen op kantoor hebt? Een kluis verhuizen is geen makkelijke opgave, bijvoorbeeld. Ook een piano…(Read More)

elektronica verhuizen bedrijfsverhuizing groningen uts van hoek

Tijdens een bedrijfsverhuizing kan er van alles beschadigd raken. En uiteraard zijn sommige objecten gevoeliger en kwetsbaarder dan anderen. Zo is machines verhuizen een vak apart. Maar elektronica verhuizen is het onderdeel van de bedrijfsverhuizing waar u misschien wel het meest voorzichtig mee moet zijn. We zijn immers steeds meer afhankelijk van onze laptops en…(Read More)

inpakken voor een zakelijke verhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor algemeen gebruik moeten worden ingepakt. Wie gaat dit doen? En hoe wordt er gecodeerd? En welke emballagemiddelen moet iedereen gebruiken? Het is slechts…(Read More)

Op internet zijn miljoenen lijstjes te vinden van een “Stress-top 10”. En verhuisstress komt steeds terug, vaak hoog in de lijst. Bij deze lijsten wordt hierbij vaak gedoeld op particuliere verhuizingen, ze zijn immers veelal gericht op consumenten. Maar een bedrijfsverhuizing is nog veel groter en gecompliceerder. Hoeveel stress levert dat dan wel niet…(Read More)

verhuisplanning maken bedrijfsontruiming verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Stel vast wat het beste moment is om te verhuizen en plan de externe partijen in. Alle schakels in deze keten zijn…(Read More)