Berichten Currently viewing the category: "Blog over verhuizen"
stress_verhuizing

Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor veel geluidsoverlast gaat zorgen. En dat het daarnaast wel handig was geweest om een strakke planning te maken. Dit is…(Read More)

verhuiswagen-video

Uw verhuiswagen arriveert volgens planning bij de locatie en alle spullen worden uitgeladen. Dit betekent niet automatisch dat er vanaf nu niks meer kan gebeuren waardoor uw verhuizing mogelijk vastloopt. In onze video ziet u tegen welke problemen u aan kunt lopen zodra de verhuiswagen arriveert en hoe u deze problemen kunt oplossen.   Meer…(Read More)

uitgelichte_afbeelding_logistiek

De voorbereiding van een verhuizing vergt enorm veel tijd en aandacht. En een belangrijk onderdeel dat vaak wordt vergeten om mee te nemen in de voorbereiding, is de logistieke operatie van een grote verhuizing. In onze animatievideo nemen wij u mee in het proces van de logistieke voorbereiding en leert u wat de punten zijn…(Read More)

video_verhuisproblemen

Overlast tijdens de verhuizing Een gemiddelde zakelijke verhuizing is een grote logistieke operatie, waarbij veel factoren een rol spelen. Het is nog niet zo eenvoudig om alle spullen van de ene naar de andere locatie te krijgen. Hierbij moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken, zoals mogelijke overlast die veroorzaakt wordt door de verhuizing…(Read More)

meten is weten

Meten is weten

Meten is weten U zult zich verbazen over hoe vaak er tijdens een verhuizing geen rekening wordt gehouden met de grootte van de te verhuizen inventaris. Sommige onderdelen van het meubilair staan al jaren in dezelfde ruimte en niemand die meer weet hoe ze er ooit zijn gekomen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat bij…(Read More)

In de vorige blog is er gesproken over in één keer verhuizen. Dit is een zeer handige en efficiënte manier van verhuizen en toch is dit niet altijd de juiste oplossing. In één keer verhuizen vraagt toewijding van de opdrachtgever. Vaak moet het personeel een of meerdere dagen vrij krijgen om de verhuizing te…(Read More)

Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. UTS van Hoek kiest er dan voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel misgaan als u deze verhuizing zelf in één keer gaat doen, denk bijvoorbeeld aan het kwijtraken van belangrijke spullen, ernstige beschadigingen, of onvoorziene logistieke problemen waardoor de deadline…(Read More)

Verschillende situaties vragen om verschillende middelen

De situatie Tijdens een verhuizing, verhuist een bedrijf vanuit zeven panden naar één locatie. De emballagemiddelen worden per pand afgestemd. De meeste panden hebben een ruime lift en ruime gangen, waardoor het vervoer in het pand gemakkelijk kan per rolcontainer. Eén van de panden is een oud schoolgebouw met kleine trappen en geen lift…(Read More)

Een verhuizing verloopt niet altijd even soepel. Toch kunt u veel verhuisproblemen voor zijn door ze vroegtijdig te herkennen. Bekijk de onderstaande afbeelding om in de voorbereiding al in te spelen op mogelijke problemen. Wilt u weten wat u concreet aan deze problemen kunt doen? Download dan gratis ons whitepaper “verhuizing goed geregeld…(Read More)

Verhuizen van de universiteit bibliotheek Groningen

Na dertig jaar trouwe dienst is de Universiteitsbibliotheek (UB) van de Rijksuniversiteit Groningen toe aan een grondige verbouwing én verhuizing. In een periode van zes jaar moet het gebouw voldoen aan de nieuwste eisen en het stijgende aantal studenten. Een enorm project waarbij de dagelijkse werkzaamheden samen moeten gaan met een intensieve verbouwing. Maar staat…(Read More)

Pagina 1 van 212