Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek weet dit als geen ander en gaat daarom altijd voor een perfecte voorbereiding, zodat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos en soepel verloopt. Uw bedrijf ondervind een minimale ‘downtime’ en uw medewerkers kunnen de werkzaamheden volgens de afgesproken planning weer hervatten.

Draaiboek

bedrijfsverhuizingUTS Van Hoek Groningen is officieel erkend als Professioneel Projectverhuizer PPV. Dit betekent dat er wordt gewerkt volgens vastgestelde normen, die geborgd zijn in het kwaliteitssysteem van de organisatie. Onderdeel van de PPV erkenning is het opmaken en gebruik van een draaiboek bedrijfsverhuizing bij ingewikkelde of complexe verhuizingen.

Verhuisplanning

Een bedrijfsverhuizing kan omvangrijk of complex zijn, vaak zodanig dat een projectmatige aanpak de beste aanpak is. Daarom is het in de ‘verhuiswereld’ gebruikelijk om van projectverhuizing te spreken. Hieronder worden ook verhuizingen van overheden of instellingen verstaan, want ook in die segmenten is vaak een projectmatige aanpak wenselijk.

Onderdeel van de projectmatige aanpak is het opstellen van een goede verhuisplanning die voor alle betrokkenen duidelijk is. Het afstemmen van afspraken met alle betrokkenen bij een projectverhuizing is essentieel om tot een goede uitvoering te komen.