Archiefopslag

Archieven opslaan en beheren, fysiek of digitaal. Wij houden archiefopslag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Dat doen we op basis van vertrouwen, veiligheid en toegankelijkheid, enkele kernwaarden van UTS Van Hoek op het gebied van archiefopslag in Groningen.

In het archiefdepot van UTS Van Hoek worden thans vele kilometers archief van onze relaties zorgvuldig opgeslagen en beheerd. Het maakt niet uit of u nu 6, 600 of 6000 meter archief heeft, onze archiefruimten zijn variabel en flexibel ingericht, zodat er altijd een passende oplossing beschikbaar is.

Uw archief, onze zorg

Uw archief op een juiste en veilige wijze opslaan en beheren is onze zorg. Op de meest efficiƫnte wijze dient uw archief toegankelijk en beschikbaar te zijn. Desgewenst worden de stukken door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd. Op uw verzoek zorgen wij bovendien voor professionele archiefvernietiging. Een officieel certificaat van vernietiging wordt u overhandigd.

Het is uiteraard ook mogelijk dat een van uw medewerkers de archieven kan raadplegen of afhalen bij het archiefdepot.

archiefdepot archiefopslag uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Beveiliging van onze archieven

Onze archieven zijn voorzien van uitstekende beveiliging. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. En dat vertrouwen willen wij niet beschamen.

Alarminstallaties

Alle UTS archiefdepots zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd met alarminstallaties. Na sluitingstijd is de alarmcentrale aangesloten op de meldkamer van een beveiligingsbedrijf.

Toegangscontrole

Enkel geautoriseerde personen krijgen toegang tot het archief. U bepaalt zelf welke medewerkers van u geautoriseerd worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze archiefopslag? Stuur ons een bericht en we sturen u meer informatie, beheermogelijkheden en de verschillende tarieven.

Lees ook onze blog over de archivaris!