UTS Van Hoek Groningen

UTS Van Hoek Groningen staat voor een zorgeloze verhuizing. Dagelijks zijn onze goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers bezig cliënten te ondersteunen in het veranderproces verhuizen.

Naast onze standaard dienstverlening kunt u gebruik maken van de Unieke Totaal Service. Een zeer uitgebreid pakket aan verhuisdiensten dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van doelgroepen. Voor ieder budget een verhuisoplossing, waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen.

Als u kiest voor Unieke Totaal Service bepaalt u zelf wat het beste bij u wensen past. Kortom verhuizen zonder stress doet u met de Unieke Totaal Service van de UTS verhuisbedrijven.

Bedrijfsprofiel

Lees meer over de huidige organisatie van UTS Van Hoek Verhuizingen.

UTS vestigingen

Als u kiest voor een UTS verhuisbedrijf, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Gerenommeerde ondernemingen die van oudsher een bekend beeld zijn in uw regio. Zij kennen de weg en zijn bekend met de lokale situaties.

UTS Nederland

De dienstverlening van UTS Nederland richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden.

Erkende verhuizers

Uiteraard is UTS Van Hoek erkend door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Kijk op de site van de Erkende Verhuizers voor meer informatie en laat u overtuigen dat zakendoen met een Erkend Verhuisbedrijf zeer verstandig is.

Historie

De geschiedenis van het ontstaan van verhuisbedrijf Van Hoek gaat terug tot het begin van de vorige eeuw. Aanvankelijk is het bedrijf door Klaas van Hoek gestart als bodedienst, maar al snel werd het verhuizen als een interessantere markt beschouwd.

Contact

Kijk op onze contactpagina en neem op de door u gewenste wijze contact met ons op. Of laat ons contact met u opnemen.